Ciuperci umplute cu branza de vaci si sos pesto

Printeaza

Ciuperci umplute cu branza de vaci si sos pesto din: ciuperci, branza de vaci, telemea, ardei, rosii, ceapa, usturoi, sos pesto, oua, salata verde, suc de lamaie, sare, ulei, piper.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu branza de vaci si sos pesto

  • un kg ciuperci
  • 300 g brânză de vaci
  • 100 g brânză telemea
  • doi ardei capia roşii
  • 200 g roşii cherry
  • o legătură ceapă verde
  • doi căţei de usturoi
  • o lingură de sos pesto
  • 3 ouă
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • salată verde
  • suc de lămâie

 

Mod de preparare:

Ciupercile se curăţă de pieliţă, se spală, se pun într-o stre­curătoare, apoi se ung cu ulei de măsline. Ceapa verde se spală, se toacă mărunt şi se pune într-un vas mai mare împreună cu usturoiul curăţat de foi şi pisat.

Se adaugă brânza de vaci, ardeii capia curăţaţi de seminţe şi tăiaţi în felii subţiri, sarea, pipe­rul şi sosul pesto. Se toarnă ouăle bătute cu o furculiţă, roşiile cherry tăiate în jumătăţi şi brânza telemea tăiată în cubuleţe.

Se amestecă toate ingredien­tele, având grijă să nu se sfărâme cubuleţele de brânză, se umplu ciupercile cu acest amestec şi se aşază într-o tavă unsă cu puţin ulei. Se introduc în cuptor şi se ţin 15-20 de minute, apoi se scot şi se lasă la răcit timp de cinci minute.

Se servesc cu salată verde amestecată cu suc de lămâie, ulei de măsline şi sare.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.