Ciuperci la tigaie cu bacon si galuste de cartofi

Printeaza

O reteta de Ciuperci la tigaie cu bacon si galuste de cartofi din: ciuperci, bacon, oua, verdeata, sare, piper, ulei si galuste de cartofi.

Ingrediente:Ciuperci la tigaie cu bacon si galuste de cartofi

  • 500 g Champignon
  • 100 g bacon afumat imparat
  • 4 oua
  • 2 linguri verdeata asortata, tocata
  • sare
  • piper
  • nucsoara rasa
  • 2 linguri ulei
  • 500 g galuste de cartofi congelate

 

Mod de preparare:

Se curata ciuperci si se taie felii; baconul se taie si el fasii. Se bat ouale intr-un castron si se inglobeaza verdeata, sare, piper si nucsoara. Se incinge uleiul si se prajesc galustele de cartofi, pe toate partile, pana se rumenesc.

Se adauga baconul si ciupercile si se prajesc impreuna cateva minute. Se repartizeaza deasupra uniform compozitia de oua si se lasa sa se coaca la foc mijlociu. Se orneaza cu patrunjel.

Ciuperci la tigaie cu bacon si galuste de cartofi

Ciuperci la tigaie cu bacon si galuste de cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.