Ciuperci ţărăneşti cu unt

Printeaza

Ciuperci ţărăneşti cu unt

Ingrediente:Ciuperci ţărăneşti cu unt

  • 750 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 1 lingură unt
  • 1 pahar smîntînă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile, se spală bine şi se taie felii.

Se opăresc cu apă clocotită, se scurg şi se pun într-o cratiţă împreună cu ceapa tăiată foarte fin şi o lingură de unt. Se lasă să se prăjească cîteva minute, apoi se toarnă peste ele smîntîna.

Se adaugă sarea, piperul şi se lasă să fiarbă în cuptor o oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.