Ciuperci taranesti cu marar

Printeaza

O reteta de post de ciuperci taranesti din: ciuperci, ceapa, untdelemn, faina, sare, pipe marar si facultativ 100 g smantana.

Ingrediente:Ciuperci taranesti cu marar

  • 500 g ciuperci
  • o ceapă
  • două linguri de untdelemn
  • o lin­gură de făină
  • sare
  • piper
  • o legătură de mărar
  • facultativ: 100 g smântână

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile, se spală bine şi se taie felii. Se opăresc cu apă clocotită, se scurg şi se pun într-o cratiţă împreună cu o ceapă albă tăiată foarte fin şi untdelemn.

Se lasă să se prăjească pentru câteva minute, apoi se pune peste ele o lingură de faină, desfăcută în puţină apă {dacă este permis, se poate adăuga şi smântână).

Se presară sare, piper şi mrarul tocat mărunt şi se lasă să fiarbă în cuptor o oră.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciuperci taranesti

1 comentariu

  1. Dida Georgescu

    Simple si bune

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.