Ciuperci taranesti cu dovlecel si cascaval

Printeaza

Ciuperci taranesti cu dovlecel si cascaval din: ceapa, dovlecel, ciuperci, cascaval, oua, smantana, lapte, unt, sare, piper, rozmarin.

Ingrediente:Ciuperci_taranesti_cu_dovlecel_si_cascaval

  • 2 cepe
  • 1 dovlecel
  • 5 ciuperci
  • 200 g caşcaval
  • 2 ouă
  • 100 g smântână
  • 2 linguri cu lapte
  • unt
  • sare
  • piper
  • rozmarin

Mod de preparare:

Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în puţin unt. Adaugă dovlecelul tăiat rondele şi ciupercile feliate. Pre­sară un praf de sare şi piper şi lasă să se înăbuşe până scade toată zeama pe care o lasă legumele.

Separat, amestecă bine caşcavalul cu ouăle bătute cu smântână, laptele, sare şi piper. Unge cu unt un vas de ceramică sau termorezistent şi aşază un strat din compoziţia de caşcaval ras, unul de legume, altul de caşcaval şi puţin rozmarin. Lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 20 de minute.

Ciuperci taranesti cu dovlecel si cascaval

Ciuperci_taranesti_cu_dovlecel_si_cascaval

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place tigaia cu ciuperci si cascaval

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.