Ciuperci scazute

Printeaza

Ciuperci scazute din: ciuperci, ulei, marar, patrunjel, zeama de lamaie, condimente.

Ingrediente:Ciuperci scazute

  • 1/2 kg ciuperci
  • 50 ml ulei
  • marar
  • patrunjel
  • zeama de lamaie
  • 1 lingurita condimente

 

Mod de preparare:

Taie ciupercile feii mai mari si apoi le inabusi in ulei, adaugand condimente, marar, pa­trunjel.

Amesteca bine, ca sa-si insuseasca aroma, ia de pe foc si acreste dupa gust si, facultativ, adauga 1-2 catei de usturoi tocati marunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.