Ciuperci pe friganele

Printeaza

Ciuperci pe friganele

Ingrediente:Ciuperci pe friganele

  • 1 kg ciuperci
  • 1 ou
  • 1 lingură mărar tocat
  • 2 linguri unt
  • sare

Friganele: 1 franzeluţă, 1 pahar lapte, 1 ou, sare,1/2 linguriţă zahăr.

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile, se spalăşi se taie mărunt. Se pune untul să se încingă într–o cratiţă şi se prăjesc în el ciupercile cu mărarul şi sarea.

Cînd ciupercile sînt prăjite, se ia cratiţa de la foc şi se toarnă peste ciuperci un ou bătut spumă cu furculiţă şi se amestecă.

Se pregătesc friganelele şi peste ele se aşterne un strat gros de ciuperci, netezit bine cu cuţitul.

Se aşază friganelele astfel pregătite într–o tavăşi se dau la cuptor pentru 10 min. Se servesc fierbinţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.