Ciuperci la cuptor

Printeaza

Ciuperci la cuptor 

Ingrediente:Ciuperci la cuptor

  • ciuperci
  • sare
  • pătrunjel verde
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci mai mari şi cărnoase, li se taie codi­ţele, se spală şi se scurg de apă. Se presară pe dinăuntru cu sare.

Se toacă foarte mărunt codiţele şi resturile de ciuperci sfăramate, se adaugă pătrunjel verde tocat, sare şi piper. Se amestecă şi se umplu ciupercile.

Se aşază ciupercile astfel umplute într-o tavă unsă cu ulei, se stropesc cu ulei şi se lasă la cuptor circa 20—25 min. Se servesc reci sau calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.