Ciuperci fripte cu topping de branza

Printeaza

Ciuperci fripte cu topping de branza din: ciupeci, paine, branza Cheddar, unt, cimbru, rozmarin, usturoi, sare, piper, ulei de masline.

Ingrediente:Ciuperci_fripte_cu_topping_de_branza

  • 4 ciuperci cu palarie foarte mare
  • 1 felie paine alba
  • 1/4 cana branza Cheddar, rasa
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura cimbru
  • 1 lingura oregano
  • 1 lingura rozmarin
  • 1 catel de usturoi, taiat feliute
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Spălaţi puţin ciupercile. Rupeţi cozile şi tocaţi-le. Tăiaţi coaja feliei de pâine, rupeţi miezul bucăţi.

Puneţi în blender cozile de ciuperci, bucăţile de pâine, cimbrul, oregano, rozmarinul, usturoiul, sare şi piper după gust.

Procesaţi câteva secunde, dar fără să devină o pastă.

Puneţi ciupercile pe grătar, cu scobitura în sus. Picuraţi un pic de ulei şi puneţi câte 1/2 linguriţă de unt în fiecare pălărie.

Lăsaţi-le să se frigă cca 4 min. Distribuiţi umplutura în pălării şi lăsaţi-le să se mai frigă încă 4 min, cu capac.

Ciuperci fripte cu topping de branza

Ciuperci_fripte_cu_topping_de_branza

Pofta buna!

 

 

 

Tocăniță de Porc cu Cartofi și Ciuperci

Tocăniță de Porc cu Cartofi și Ciuperci din: carne de porc, cartofi, ciuperci, ceapa, ulei de masline, pasta de tomate, supa, sare, piper, patrunjel. Redescoperiți gustul tradițional românesc cu această rețetă de tocaniță de porc cu cartofi și ciuperci. Un fel de mâncare robust și reconfortant, această tocaniță combină carnea suculentă de porc cu textura […]

Gâscă în Sos de Vin Roșu cu Ciuperci

Gâscă în Sos de Vin Roșu cu Ciuperci din: gasca, vin rosu, ciuperci, ceapa, usturoi, ulei de masline, rozmarin, sare, piper. Această preparare, îmbibată în istoria europeană, a evoluat de-a lungul secolelor, devenind o emblemă a bucătăriei fine. Este o rețetă ce îmbină luxul cu tradiția, oferind o experiență gustativă complexă și sofisticată. Reteta Gâscă […]

retete

Ciulamă de Ciuperci cu Cimbru

Ciulamă de Ciuperci cu Cimbru din: ciuperci, ceapa, ulei de masline, usturoi, cimbru, smantana, sare, piper, marar. Această rețetă este o explozie de arome și texturi, iar adăugarea de cimbru aduce un gust rafinat acestui preparat tradițional. Reteta Ciulamă de Ciuperci cu Cimbru: Ingrediente: 500 grame ciuperci proaspete, tăiate felii 1 ceapă mare, tocată fin […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.