Ciuperci în foitaj

Printeaza

Ciuperci în foitaj din: ciuperci, foitaj, ulei de masline, fenicul, rosii cherry, oregano, sare si piper.

Ingrediente:Ciuperci_în_foitaj

  • 600 g ciuperci proaspete
  • 500 g foitaj
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 fenicul
  • 200 g rosii cherry
  • 1 lingurita rasa oregano
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi şi spălaţi ciupercile, scurgeţi-le de apă şi tăiaţi-le în bucăţi, încingeţi într-o tigaie uleiul şi puneţi ciupercile şi feniculul tăiat julien.

Presăraţi-le cu sare şi piper şi căliti-le la foc mic până când se evaporă toată zeama lăsată de ciuperci. Puneţi, apoi în tigaie roşiile întregi şi oregano.

Lăsaţi la foc mic încă 10 minute. întindeţi foitajul într-o foaie de circa 3mm grosime şi tăiaţi din aceasta pătrate cu latura de circa 7 cm.

Puneţi pe fiecare pătrat de aluat câte 2 linguri din amestecul de ciuperci şi pliaţi marginile aluatului spre interior.

Puneţi foitajul astfel pregătit într-o tavă de aragaz, pe hârtie de copt şi puneţi tava în cuptorul încins.

Coaceti la foc potrivit spre mare până când foitajul se rumeneşte frumos.

Ciuperci în foitaj

Ciuperci_în_foitaj

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.