Ciuperci cu verdeaţă

Printeaza

Ciuperci cu verdeaţă

Ingrediente:Ciuperci cu verdeaţă

  • 1 kg ciuperci crude
  • 2 legături ceapă verde
  • 2 legături usturoi verde (sau o căpăţână de usturoi)
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • condimente: rozmarin şi cimbru

 

Mod de preparare:

Se spală ciupercile, se taie feliuţe, se fierb în apă cât să le acopere, la foc mic, şi se strecoară (dacă mai este cazul). într-o cratiţă de teflon, se înăbuşă în puţină apă cu ulei ceapa tocată fin şi usturoiul.

Când sunt înăbuşite, se adaugă ciupercile şi o ceaşcă de apă şi se mai ţin la fiert 5-10 minute, amestecându-se să nu se lipească. Se adaugă vegeta şi condimentele, iar la sfârşit, verdeaţa tocată fin. Se servesc cu mămăliguţă caldă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.