Ciuperci cu varza

Printeaza

Ciuperci cu varza din: varza, ulei, ciuperci, bors, sare.

Ingrediente:Ciuperci_cu_varza

  • o varza mare
  • 3 linguri ulei
  • o conserva mica ciuperci
  • 500 ml bors
  • o lingura sare

 

Mod de preparare:

Varza curăţată se taie fideluţă cât mai subţire, se presară cu sare şi se frământă uşor.

Intre timp, se încinge uleiul şi se pune varza la călit. Se amestecă periodic pentru ca varza să fie atinsă de ulei.

După ce varza a stat pe aragaz aproximativ 20 de minute, se pun ciupercile si borşul.

Se dă la cuptor pentru încă aproximativ 25 de minute.

 

Ciuperci cu varza

Ciuperci_cu_varza

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.