Ciuperci cu sfeclă

Printeaza

Ciuperci cu sfeclă

Ingrediente:Ciuperci cu sfeclă

  • un kilogram de ciuperci
  • 400 g sfeclă roşie
  • o ceapă
  • ulei
  • usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Ciupercile se spală bine în mai multe ape şi se taie fin. Sfecla se fierbe, se curăţă şi se dă pe râzătoare.

Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile, sfecla şi mujdeiul, se călesc împreună şi se lasă să fiarbă în apa lasata ,timp de 10 minute. Cand este gata se potriveste de sare.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.