Reteta ciuperci cu sfecla

Printeaza

 Reteta ciuperci cu sfecla

Ingrediente:Ciuperci cu sfecla

  • 500 g ciuperci proaspete sau din conservă
  • 1 sfeclă mare
  • 2 cepe
  • 3 căţei de usturoi
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile proaspete sau le scurgi de zeamă, dacă sunt din conservă, le treci sub un jet de apă rece, le tai feliuţe şi pe cele proaspete le pui la fiert în apă cu sare.

Ciuperci cu sfecla1

Separat, fierbi sfecla cu tot cu coajă şi, după ce s-a înmuiat, o cureţi, apoi o dai pe râzătoare. Cureţi şi toci ceapa, apoi o căleşti împreună cu sfecla rasă şi ciupercile.

Cureţi şi pisezi usturoiul, faci un mujdei, îl adaugi peste ciuperci şi sfeclă si mai laşi pe foc 5 minute.

Ciuperci cu sfeclă

Ciuperci cu sfecla

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Pur si simplu delicios!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.