Ciuperci cu piept afumat de curcan

Printeaza

Ciuperci cu piept afumat de curcan din: piept afumat de curcan, ciuperci, ceapa, rosii, marar, ulei de masline, sare, piper macinat.

Ingrediente:Ciuperci cu piept afumat de curcan

  • 20 felii de piept afumat de curcan
  • 1 kg ciuperci
  • 1 ceapa
  • 10 rosii
  • marar tocat
  • 3-4 linguri cu ulei de masline
  • sare, piper macinat

 

Mod de preparare:

Spalati cu atentie ciupercile, scoateti coditele si inlaturati partea care a stat in pamant. Scoateti pielita de pe palariile ciupercilor si aruncati-o, lasati ciupercile in sita sa se scurga, apoi taiati ciupercile mari in sferturi, pastrati intregi pe cele mici.

Spalati si curatati ceapa de pe foile uscate, taiati jumatati si apoi felii foarte subtiri. Ungeti cu ulei de masline o tava mare, puneti ciupercile, coditele si ceapa taiata rondele, sarati usor si puneti tava pe gratar.

Lasati 20-25 minute la foc potrivit sau deasupra jarului, trageti tava deoparte si treceti pe farfurii ciuperci calde, jumatati de rosii si cate 2 felii de piept afumat0. Presarati marar tocat peste ciuperci. Serviţi cu paine de casa.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.