Ciuperci cu pastă de branză, si şuncă la cuptor

Printeaza

O reteta de ciuperci cu pasta de branza si sunca la cuptor din ciuperci, branza proaspata de vaci, smantana, sare, condimente, oua, sunca si ceapa.

Ingrediente:Ciuperci cu pastă de branză, si şuncă la cuptor

  • 1/2 kg ciuperci
  • 1/2 branza proaspata de vaci
  • 300 ml smantana
  • sare
  • condimente
  • 2 oua
  • cateva feliute de sunca
  • 1 ceapa mica

 

Mod de preparare:

Cureţi ciu­percile de codiţe şi le speli bine în câteva jeturi de apă. Faci o pastă de brânză cu ceapă rasă pe răzătoarea mică, sare şi 2 linguri de smântână.

Tai feliuţele de şuncă în bucăţele mici şi le amesteci cu brânză. Umpli cu aceas­tă compoziţie ciupercile aşezate în tava de la cuptor, unsă cu margarina.

Baţi 2 ouă cu restul de smântână şi pui tava în cup­torul încins. Laşi timp de 40 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.