Ciuperci cu parmezan

Printeaza

Ciuperci cu parmezan din: ciuperci, unt, usturoi, parmezan, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Ciuperci_cu_parmezan

  • 16 ciuperci marisoare
  • 100 g unt
  • 6 catei de usturoi
  • parmezan, dupa gust
  • patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se spală, se taie în două si se pun la sotat în unt topit, încins. Se presară cu sare şi piper si se lasă numai până ce se evaporă apa pe care şi-o lasă.

După ce s-a evaporat apa, se pune usturoiul pisat, simplu, fără a-l transforma în mujdei si se scutură tigaia pentru ca gustul de usturoi să pătrundă în ciuperci.

Se trage tigaia de pe foc, se pune verdeaţa tăiată mărunt şi se transferă ciupercile în farfurie. Se aduc la masa cu felioare de parmezan deaspra.

Ciuperci cu parmezan

Ciuperci_cu_parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.