Ciuperci cu mamaliga la cuptor

Printeaza

Topeşte 25 g unt şi rumeneşte 100 g ciuperci, 1 ceapă, tocată.

Stinge cu 700 ml apă şi adaugă treptat 150 g mălai, amestecând.

Fierbe 5 min şi apoi adaugă 50 g parmezan, 1 lingură rozmarin, tocat şi potriveşte gustul de sare şi piper.

Toarnă într-o tavă de copt, presară parmezan şi dă la cuptorul încins la semnul 4/180 C 10 minute.

Ciuperci cu mamaliga la cuptor

Ciuperci_cu_mamaliga_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.