Ciuperci cu fasole verde si taitei

Printeaza

Ciuperci cu fasole verde si taitei

Ingrediente:Ciuperci cu fasole verde si taitei

  • 1 mână fasole verde de la congelator sau din conservă
  • 250 g tăieţei de post
  • 300 g ciuperci
  • 1 lingură margarină
  • 1 lingură ulei
  • 1-2 căţei de usturoi zdrobiţi
  • 1 ardei iute potrivit tocat
  • 1 legătură pătrunjel
  • coriandru

 

Mod de preparare:

Incingi nargarina şi uleiul într-o cratiţă, apoi adaugi usturoiul şi ardeiul iute tocat şi le căleşti împreună puţin. Fierbi apoi separat fasolea curăţată şi tăieţeii în apă cu sare.

Cureţi şi ciupercile, le tai în jumătate, le adaugi peste fasolea fiartă ş le laşi pe foc mic 3-4 minute. Pui apoi şi tăieţeii, usturoiul cu ardeiul călite, coriandru după gust şi amesteci totul. Presari pătrunjelul tocat şi mâncarea e gata.

 

Poftă bună!

2 comentarii

  1. Cam ciudata amestecatura asta

  2. Nu stiu cat de bine se combina ciuperci cu fasole verde. Nu strica totusi sa incerc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.