Ciuperci cu ceapa

Printeaza

Ciuperci cu ceapa din: ciuperci, ceapa, vin, ulei, verdeata, piper, sare, lamaie, usturoi.

Ingrediente:Ciuperci cu ceapa

  • 600-800 g ciuperci
  • 300 g ceapa
  • 1 pahar cu vin
  • 1 pahar cu ulei
  • 3 linguri cu verdeata tocata
  • piper macinat
  • 1 lingurita cu sare
  • 1 lamaie
  • 3-4 catei de usturoi

 

Mod de preparare:

Curatati si spalati ciupercile, scoateti coditele si inlaturati partea care a stat in pamant, tocati-le marunt.

Taiati palariile ciupercilor felii groase, lasati deoparte. Curatati ceapa, tocati felii mari si puneti in ulei cald.

Acoperiti tigaia pana cand ceapa devine moale si transparenta.

Treceti ciupercile in tigaia cu ceapa, adaugati 1 pahar cu vin, sare, usturoi tocat marunt si putin piper macinat.

Lasati mancarea sa fiarba pana cand nu mai are sos. Cand este gata, presarati deasupra ciupercilor patrunjel si marar tocat si zeama de lamaie. Serviti imediat.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Ciuperci cu ceapa si patrunjel verde

Ciuperci cu ceapa si patrunjel verde din: ciuperci, ceapa, ulei, sare, piper, patrunjel verde, pesmet. Ingredinte: 1/2 kg ciuperci 1 ceapa 100 ml ulei sare piper patrunjel verde pesmet     Mod de preparare Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Se toaca marunt ceapa si […]

Ciuperci umplute cu ceapa caramelizata

Ciuperci umplute cu ceapa caramelizata

Ciuperci umplute cu ceapa caramelizata din: ciuperci, ulei de masline, sare, piper, unt, ceapa, cimbru, vin rosu, supa de vita, pesmet, branza gruyere, parmezan, patrunjel. Ingrediente: 24 de ciuperci 2 linguri ulei de măsline sare și piper, dupa gust 3 linguri unt 2 cepe, felii subțiri 2 lingurite cimbru tocat 1/4 ceasca vin roșu 1/2 […]

 

Placinta cu ciuperci si ceapa

Placinta cu ciuperci si ceapa

Placinta cu ciuperci si ceapa din: faina, ulei, ciuperci, ceapa, marar. Ingrediente: Pentru aluat: 500 g făină 200 ml apă 50 ml ulei 1 linguriţă oţet sare Pentru umplutură: 2 kg ciuperci 2 cepe 1 legătură mărar 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Din făină, apă, ulei, oţet şi sare frămânţi un aluat. […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.