Ciuperci cu cartofi si legume la tigaie

Printeaza

Ciuperci cu cartofi si legume la tigaie din: ciuperci, cartofi, mazare, fasole verde, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci_cu_cartofi_si_legume_la_tigaie

  • 0,5 kg ciuperci proaspete
  • 0,3 kg cartofi
  • 0,2 mazare fiarta
  • 0,2 fasole verde fiarta (optional se pot pune si cateva verze de bruxelles)
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile, se taie pe lungime şi se trag la tigaie în puţin ulei. Se potrivesc de sare şi de piper. Când sunt gata se scot şi se pun într-un vas.

Se fierb cartofii în coajă, se taie rondele şi se trag la tigaie, se potrivesc de sare şi de piper, se fin până se rumenesc uşor. Se scot şi se pun într-un vas.

Fasolea verde şi mazărea se trag şi ele la tigaie, timp de câteva minute, ca să se pătrundă cu condimentele, apoi se scot şi se pun în alt vas.

Se servesc împreună ciupercile cu cartofii şi amestecul de legume.

Ciuperci cu cartofi si legume la tigaie

Ciuperci_cu_cartofi_si_legume_la_tigaie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.