Ciuperci cu carne de miel

Printeaza

Ciuperci cu carne de miel din: carne de miel, ciuperci, ulei, sare, piper, faina, ceapa, patrunjel, smantana, vin.

Ingrediente:Ciuperci cu carne de miel

  • 15 kg carne de miel
  • 700 g ciuperci
  • 120 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingură făină
  • 2 cepe
  • pătrunjel verde
  • 200 g smântână
  • 1/2 pahar vin

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea, săraţi-o, apoi înăbuşiţi-o în ulei cu ceapa tocată mărunt şi sare. Adăugaţi făina şi stingeţi cu puţină apă sau supa.

Tăiaţi ciupercile julien, puneţi-le peste carne, adăugaţi vinul, puţin piper şi lăsaţi vasul la foc domol, până când ciupercile sunt bine pătrunse.

Separat, puneţi smântână peste ciuperci şi, înainte ca pre­paratul să fie adus la masă, decoraţi-l cu verdeaţă tocată fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.