Ciuperci cu carne de miel
PrinteazaCiuperci cu carne de miel din: carne de miel, ciuperci, ulei, sare, piper, faina, ceapa, patrunjel, smantana, vin.
- 15 kg carne de miel
- 700 g ciuperci
- 120 ml ulei
- sare
- piper
- 1 lingură făină
- 2 cepe
- pătrunjel verde
- 200 g smântână
- 1/2 pahar vin
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea, săraţi-o, apoi înăbuşiţi-o în ulei cu ceapa tocată mărunt şi sare. Adăugaţi făina şi stingeţi cu puţină apă sau supa.
Tăiaţi ciupercile julien, puneţi-le peste carne, adăugaţi vinul, puţin piper şi lăsaţi vasul la foc domol, până când ciupercile sunt bine pătrunse.
Separat, puneţi smântână peste ciuperci şi, înainte ca preparatul să fie adus la masă, decoraţi-l cu verdeaţă tocată fin.
Pofta buna!