Ciuperci cu arpacas

Printeaza

Ciuperci cu arpacas

Ciuperci cu arpacas  din: ciuperci, arpacas, ceapa, ulei, pasta de tomate, cimbru, verdeata, sare, piper.

Ingrediente :

  • 1-2 cutii de ciuperci
  • 700 g arpacaş
  • 2-3 cepe
  • ulei
  • pastă de tomate
  • cimbru
  • verdeaţă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Arpacaşul îl fierbi cu puţină sare în apă multă. Ceapa tăiată mărunt o căleşti cu ulei, adaugi ciupercuţele tăiate şi date prin ulei sau margarină şi stingi cu puţină apă.

Adaugi piperul, cimbrul, verdeaţa tocată mărunt şi laşi să scadă bine. Arpacaşul îl poţi înlocui cu orez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.