Ciuperci cu ardei si smantana

Printeaza

Ciuperci cu ardei si smantana din: seminte de chimen, ulei de masline, ceapa, ciuperci, ardei, paprika, rosii, supa de legume, smantana, patrunjel, paste.

Ingrediente:Ciuperci_cu_ardei_si_smantana

  • 1/2 lingurita seminte de chimen
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa, feliata
  • 300 g ciuperci champignon, taiate in sferturi
  • 1 ardei verde mare, curatat de seminte si taiat in bucati mari
  • 2 lingurite de paprika dulce, afumata
  • 1 conserva de 400 g rosii tocate
  • 1 cub supa de legume
  • 4 linguri de smantana
  • patrunjel tocat
  • paste

 

Mod de preparare:

Incinge o cratita mare sau un wok si prajeste uscat semintele de chimen, la foc mic, timp de cateva secunde, pana isi elibereaza aromele. Adauga uleiul, caleste ceapa, ciupercile si ardeiul. Lasă legumele pe foc 6-8 minute, amestecând des, până se înmoaie.

Adaugă paprika afumată, roşiile tocate, cubul de supă şi o jumătate de conservă de apă şi găteşte totul încă 5 minute. Pune câte o lingură de smântână peste fiecare porţie şi presară pătrunjel. Serveşte mâncarea cu paste.

Ciuperci cu ardei si smantana

Ciuperci_cu_ardei_si_smantana

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.