Ciuperci şi cârnaţi la cuptor

Printeaza

O reteta de ciuperci si carnati la cuptor din: ulei de masline, ceapa, carnati de porc, ciuperci, mustar de boabe, smantana, patrunjel si ciabatta.

Ingrediente:Ciuperci şi cârnaţi la cuptor

  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1 ceapa mica, tocata
  • 6 carnati de porc
  • 250 g ciuperci proaspete, taiate pe jumatate
  • 1 lingura mustar cu boabe
  • 4 linguri de smantana dulce pentru gatit
  • 1 legatura mica de patrunjel, tocat
  • 85 g de ciabatta, rupa in bucatele

 

Mod de preparare:

Se incinge jumatate din cantitatiea de ulei intr-o tigaie mare. Se adauga ceapa si se soteaza cinci minute, pana se inmoaie, apoi se da intr-o parte. Se scoate carnea din carnati si se formeaza chiftelute. Se pun in tigaie si se prajesc cinci minute pana se rumenesc.

Se adauga ciupercile si se soteaza cinci minute, pana se inmoaie. Se asezoneaza, se adauga mustarul, smantana si patru linguri de apa. Se fierbe totul doua minute, apoi se da la o parte de pe foc si se presara patrunjel.

Se incinge cuptorul la 200C/gaz 6. Se transfera amestuld e ciuperci intr-o tava sau in doua vase termorezistente. Se amesteca bucatile de ciabatta cu uuleiul ramas, se presara peste ciuperci si se da totul la cuptor 20 de minute, pana culoarea devine rumena.

Ciuperci şi cârnaţi la cuptor

Ciuperci şi cârnaţi la cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.