Ciuperci călite

Printeaza

Ciuperci călite 

Ingrediente:Ciuperci călite

  • ciuperci
  • ulei
  • sare
  • piper
  • ceapă (facultativ)

 

Mod de preparare:

Se aleg ciupercile, se curăţă şi se spală. Se taie în două, apoi în felii subţiri. Se călesc în ulei încins, se potrivesc de sare şi de piper, apoi se lasă pe foc, în vasul acoperit, pentru ca ciupercile să fiarbă înăbuşit.

Cine doreşte poate căli puţină ceapă înainte de a pune ciupercile în uleiul încins. Se servesc reci sau calde.

 

Pofta bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.