Ciuperci cu brânză Feta la gratar

Printeaza

Frige pe grătar 4 pălării de ciuperci mari, cu lamele în jos. După cinci minute, întoarce-le şi unge-le cu unt, presară câte jumătate de căţel de usturoi zdrobit şi câteva rămurele de cimbru. Frige apoi ciupercile pe grătar încă 5-10 minute.

Taie o baghetă de pâine felii subţiri, unge-le cu puţin ulei de măsline şi pune-le pe grătar până se rumenesc. Serveşte ciupercile pe feliile de pâine, cu bucăţele de brânză Feta şi roşii tocate.

Ciuperci cu brânză Feta la gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.