Ciuperci a la grec cu verdeata

Printeaza

Ciuperci a la grec cu verdeata din: ciuperci, lămâie, verdeaţă, ou, unt, sare, piper măcinat.

Ciuperci a la grec cu verdeata

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci
  • 1 lămâie
  • verdeaţă tocată
  • 1 ou
  • unt
  • sare
  • piper măcinat

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile şi se spală în mai multe ape, după ce s-au separat de codiţe.

Cozile de ciuperci se spală, se toacă mărunt, se amestecă cu gălbenuşul de ou crud, se sărează şi se piperează, după gust, se amestecă cu verdeaţa tocată şi se umplu ciupercile cu acest amestec.

Ciupercile umplute se aşează la rând pe o tavă mare, unsă cu o lingură de unt, se stoarce deasupra fiecărei ciuperci cearnă de lămâie şi se introduce tava în cuptorul cald.

Se lasă o jumătate de oră la foc potrivit. Se servesc calde.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Ciuperci Umplute la Air Fryer: Rețetă Crocantă și Sănătoasă

Ciuperci Umplute la Air Fryer: Rețetă Crocantă și Sănătoasă din: ciuperci, branza, parmezan, ceapa, ulei de masline, patrunjel, sare, piper, paine. Descoperiți cum să pregătiți ciuperci umplute delicioase și crocante folosind un air fryer. Această rețetă simplă este perfectă pentru aperitive sau gustări sănătoase. Air fryer-ul este conceput pentru a oferi o alternativă mai sănătoasă […]

 

bulz

Bulz cu Ciuperci și Afumătură – Deliciu Rustic

Bulz cu Ciuperci și Afumătură – Deliciu Rustic din: mamaliga, branza de burduf, afumatura de porc, ciuperci, ceapa, unt, cimbru, sare, piper. Explorați noi orizonturi culinare cu această variantă inovativă a Bulzului cu Afumătură, îmbogățită cu ciuperci aromate. Această rețetă reinventată combină tradiția montană cu un aer modern, adăugând ciuperci pentru o textură suplimentară și […]

 

retete

Ciuperci la tigaie cu usturoi

Ciuperci la tigaie cu usturoi din: ciuperci, ceapa, usturoi, ulei de masline extravirgin, rosii in bulion, boia de ardei dulce, boia de ardei iute, oreganosare, piper, patrunjel.   Ingrediente: 500g ciuperci proaspete (orice tip preferat) 2 cepe medii, tocate mărunt 3 căței de usturoi, mărunțiți 2 linguri ulei de măsline extravirgin 1 conservă (400g) de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.