Ciulama de spanac cu mamaliga

Printeaza

Ciulama de spanac cu mamaliga din: spanac, ceapa verde, usturoi verde, ulei, faina, marar, sare, piper, concentrat de legume, menta, mamaliga.

Ingrediente:Ciulama de spanac cu mamaliga

  • 500 g spanac
  • 3 fire de ceapă verde
  • 3 fire de usturoi verde
  • 5 linguri ulei
  • 2 linguri făină
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • 1 cub concentrat de legume
  • 2 frunze mentă
  • mamaliga, pentru servire

 

Mod de preparare:

Speli bine spanacul şi îl dai în clocot 5-6 minute, apoi îl scurgi. Ceapa şi usturoiul mărunţite bine le căleşti în ulei, iar între timp toci spanacul.

Peste ceapă şi usturoi pui o cană cu apă şi 2 linguri cu făină şi amesteci pentru câteva minute, apoi adaugi spanacul şi frunzele de mentă şi le laşi să fiarbă la foc mic 6-8 minute.

Adaugi sare, piper, cubul de concentrat de legume şi mărarul tocat mărunt, apoi iei ciulamaua de pe foc. O serveşti cu mămăligă caldă.

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Ciulama de spanac cu mamaliga
Autor
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.