Ciulama de ciuperci cu verdeata
PrinteazaCiulama de ciuperci cu verdeata din: ciuperci, ceapa, faina, margarina, marar, patrunjel, sare, piper.
- 1/2 kg ciuperci (2 cutii de ciuperci)
- 1 ceapă
- 1 lingură de făină
- 100 g margarină
- 1 legătură de mărar
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile, se spală, se taie felii mari şi se pun la fiert în 2 căni de apă împreună cu ceapa tăiată în patru. Se fierb până se înmoaie ciupercile, apoi şe scoate ceapa.
Făina se amestecă cu apă rece şi se adaugă peste ciuperci. Se lasă la fiert până se leagă sosul. Deasupra se pun bucăţele de margarină, verdeaţa tocată mărunt şi se potriveşte de sare şi piper.
Se serveşte fierbinte, cu mămăliguţă caldă.
Pofta buna!
Azi fac si eu ciulama de ciuperci, sa vedem cum iese