Cireşe invelite in ciocolată

Printeaza

Cireşe invelite in ciocolatăCirese învelite în ciocolata

Ingrediente: 

  • 1/2 kg de cireşe
  • 250 g ciocolată de menaj
  • 10-15 cuburi de gheaţă

 

Mod de preparare:

Pui ciocolata să se topească la bain-marie. Speli cireşele, dar nu le scoţi nici codiţele, nici sâmburii. Pregăteşti un vas cu apă rece în care pui şi cuburile de gheaţă. Treci cireşele prin ciocolata fierbinte şi imediat le scufunzi în apa rece.

Cirese învelite în ciocolata1

Le scoţi pe o planşetă şi le laşi să se zvânte puţin. Apoi le aşezi frumos pe un platou. Pentru culoare poţi pune în mijlocul platoului şi pe margine câteva cireşe natur!

Cireşe învelite în ciocolată

Cirese învelite în ciocolata

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.