Ciorbita de perisoare cu tarhon

Printeaza

Ciorbita de perisoare cu tarhon din: ceapa, cartofi, morcovi, rosii, ardei gras, telina, smantana, oua, verdeata, tarhon, cimbru, foaie de dafin, ulei, ardei iute, carne de pasare, orez, patrunjel.

Ingrediente:Ciorbita_de_perisoare_cu_tarhon

  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 rosii
  • 1 ardie gras
  • 1 telina mica
  • 1 pahar smantana
  • 2 oua
  • verdeata
  • 1 legatura tarhon
  • cimrbu si foaie de dafin
  • ulei
  • ardei iute

pentru perisoare:

  • 700 g carne de pasare
  • 1-2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 pahar de orez
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tragi la tigaie ceapa tocată fin, adaugi orezul şi amesteci.

După ce compoziţia s-a răcit, o amesteci cu oul, carnea tocată şi pătrunjelul tocat fin.

Condimentezi după gust. Formezi perişoare. Toci cubuleţe legumele şi le căleşti în tigaie.

Asezonezi după gust.

Stingi cu apă fierbinte şi continui fierberea. Spre final, adaugi perişoarele formate.

Dregi ciorba cu smântână şi ou bătut. Aromatizezi cu tarhon proaspăt tocat.

Serveşti ciorba caldă, acompaniată de un ardei iute!

Ciorbita de perisoare cu tarhon

Ciorbita_de_perisoare_cu_tarhon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.