Ciorbita cu porumb, rosii si ceapa verde

Printeaza

Ciorbita cu porumb din: rosii si ceapa verde din: porumb, paine, rosii, ceapa verde, unt, ulei, sare, piper si lapte.

Ingrediente:Ciorbita_cu_porumb_rosii_si_ceapa_verde

  • 200 g porumb
  • 200 g paine
  • 100 g rosii
  • 1 legatura ceapa verde
  • 30 g unt
  • 30 ml ulei
  • 20 g sare, piper
  • 30 ml lapte

 

Mod de preparare:

Scurgi porumbul de apă, iar ju­mătate din cantitate o mixezi în laptele pus în blender, până de­vine auriu. Tai pâinea cubuleţe pe care le pui într-o tigaie cu unt şi le rumeneşti uşor pe toate părţile.

Roşiile şi ceapa tăiată în bucăţele le căleşti câteva minute într-un vas cu|ulei, adaugi porumbul boabe şi pe cel piure, după care torni apafierbi circa 10 minute şi apoi condimentezi după gust cu sare şi piper.

Serveşti ciorbiţa rece sau caldă, în bol sau în farfu­rie adâncă, cu crutoane şi ornată cu felii de roşii şi ceapa verde to­cată mărunt.

Ciorbita cu porumb, rosii si ceapa verde

Ciorbita_cu_porumb_rosii_si_ceapa_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.