Ciorbe Rapide (2016)

Printeaza

Ciorbe Rapide:

Ciorba de vitel cu fasole

Ciorba de vitel cu fasole

Ciorba de vitel cu fasole din: carne cu os, apa, ceapa, morcov, patrunjel, telina, fasole pastai, cartofi, rosii, marar, patrunjel, leustean, ardei, sare. Ingrediente: 1 kg carne cu os 4 I apă 1 I borş 2 cepe 1 morcov mare 1 rădăcină pătrunjel 1/2 ţelină 1 mână de fasole păstăi 3 cartofi 2 roşii proaspete […]

Ciorba_de_potroace_de_curcan

Ciorba de potroace de curcan

Ciorba de potroace de curcan din: maruntaie curcan, ceapa, morcov, pastarnac, ardei, telina, rosii, bulion, orez, patrunjel, leustean, zeama de varza, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 1 kg potroace curcan (măruntaie) 2 cepe 1 morcov  1 păstârnac 1 ţelină mică sau tulpini verzi de ţelină  1 ardei gras 2-3 roşii  200 ml bulion 3 linguri de […]

Reteta_ciorba_ardeleneasca_de_porc

Reteta ciorba ardeleneasca de porc

Reteta ciorba ardeleneasca de porc din: carne de porc, smantana, oua, morcov, ceapa, ardei, orez, tarhon, bors, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g carne de porc 150 g smântână 2 ouă 1 morcov 2 cepe 1 ardei gras 2 linguri orez tarhon sare piper 1 l borş 2 linguri ulei de măsline   Mod de […]

Ciorba_de_varza_murata_cu_mere

Ciorba de varza murata cu mere

Ciorba de varza murata cu mere din: varza, ceapa, slaninuta, ulei, apa, sare, piper, chimen, zahar, mar, patrunjel. Ingrediente: 500 g varză murată 2 cepe 50 g slăninuţă împănată 1 lingură ulei 2 cuburi concentrat cu gust de came de pasăre (instant) 1 l apă clocotită sare piper 1/2 linguriţă chimen 1 praf de zahăr 1 […]

Ciorba de peste cu lamaie

Ciorba de peste cu lamaie

Ciorba de peste cu lamaie din: crap, ardei, cartof, ceapa, morcov, pastarnac, telina, rosii in bulion, marar, sare. Ingrediente: capul şi coada unui crap 2 ardei graşi un cartof 2 cepe un morcov o rădăcină păstârnac 2 felii dintr-o rădăcină de ţelină 2 roşii în bulion sucul a două lămâi marar sare   Mod de […]

Ciorba_cu_carne_de_porc_afumata

Ciorba cu carne de porc afumata

Ciorba cu carne de porc afumata din: carne de porc, faina, cartofi, tarhon, lamai, apa, morcovi, telina, patrunjel, pastarnac, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 400 g carne afumată de porc 1 lingură făină 3-4 cartofi 2 linguri smântână 1 lingură tarhon conservat în oţet sau 1 linguriţă tarhon uscat mărunţit zeamă de la 1-2 lămâi Pentru […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.