Ciorba

Printeaza

Ciorba din: carne de porc, carne de gaina, carnati afumati, ceapa, ardei, morcovi, patrunjel, varza acra, orez.

Ingrediente:Ciorba

  • 200 g carne de porc
  • 200 g carne de gaina
  • 200 g carnati afumati de porc
  • 1 ceapa mare
  • 2 ardei rosii
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 mana de varza acra taiata fideluta
  • 1 canita de orez

 

Mod de preparare:

Din carnea de porc se face o tocana cu ceapa si ardei rosii, tocati. Zarzavatul se fierbe intr-o alta oala, impreuna cu carnea de gaina.

In a treia oala se fierbe varza acra cu carnati taiati felii. La urma se amesteca toate, se mai da putin la fiert ciorba, se pune orezul si se potriveste gustul cu condimente. La servire se presara verdeata tocata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.