Ciorba de vita cu rosii

Printeaza

O reteta gustoasa de Ciorba de vita cu rosii din: rasol de vita, telina, ardei gras, ceapa, mazare, suc de rosii, sare, fasole verde, piper, ulei de floarea soarelui si patrunjel.

Ingrediente:

  • un rasol de vita
  • o telina radacina si frunze
  • 1-2 cepe
  • un ardei gras
  • 200 g mazare proaspata
  • un l suc de rosii
  • sare
  • 100 g fasole verde pastai
  • piper negru si alb maicnat
  • o lingurita ulei de floarea soarelui
  • o legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Se spală bucata de rasol, se taie cubuleţe, care apoi se pun să fiarbă în 2 litri de apă. Separat, se curăţă legumele, se spală şi se toacă mărunt ca pentru ciorbă.

Se pun în oală împreună cu carnea de vită şi se fierb în continuare la aceeaşi temperatură.

In acest timp, se spală roşiile, se opăresc, se decojesc şi se pasează cu blenderul. Piureul de roşii se adaugă în ciorbă şi se mai lasă să clocotească câteva minute.

Se potriveşte cu sare şi piper şi se se serveşte ornată cu pătrunjel proaspăt.

Ciorba de vita cu rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.