Ciorba de vara

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba din: morcovi, radacina patrunjel, telina, mazare, rosii, ardei gras, ceapa, suc de rosii, paste, ulei, sare, piper, patrunjel, santana.

Ingrediente:Ciorba de vara

  • 200 g morcovi baby
  • o rădăcină de pătrunjel
  • un sfert de ţelină
  • 200 g mazăre
  • 5 roşii
  • doi ardei graşi
  • două cepe
  • 200 ml suc de roşii
  • 200 g paste
  • 75 ml ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • smântână

Mod de preparare:

Ţelina şi rădăcina de pătrun­jel se curăţă de coajă, se spală, se dau pe răzătoarea cu ochiuri mari sau se taie julieri

Cepele se curăţă de foi, se spală, se taie mărunt sau sfer­turi. Se încinge uleiul într-o cratiţă, se adaugă legumele şi se călesc, într-o oală se pun la fiert doi litri de apă şi, când a început să cloco­tească, se adaugă legumele călite.

Se pun morcovii baby spălaţi şi tăiaţi înjumătăţi, sare şi piper. Când legumele sunt pe jumătate

fierte se adaugă mazărea şi ardeii graşi tăiaţi bucăţi. Se fierb zece minute, se adau­gă pastele şi se mai fierb zece minute. Se toarnă sucul de roşii, roşiile date pe râzătoare şi se condimentează dacă este nevoie.

Ciorba de vara

Ciorba de vara

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de vara

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.