Ciorba de toamna cu porc, conopida si varza

Printeaza

Ciorba de toamna cu porc, conopida si varza din: conopida, afumatura de porc, paste, varza, ardei gras, ceapa, morcovi, patrunjel, ulei, bulion, smantana, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1/2 conopida (buchetele)
  • 3 linguri afumatura de porc
  • 1/2 pachet paste fainoase
  • 1/2 varza tocata
  • 1 ardei gras, taiat
  • 1 ceapa, taiata
  • 3 morcovi
  • 2 patrunjel (radacini si frunze)
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura bulion
  • 1 lingura smantana
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Se prepara afumatura de porc, apoi se pun la fiert morcovii si radacinile de patrunjelul. Adauga apoi buchetelele de conopida si varza.

Pune ardeiul si ceapa intr-o tigaie cu ulei si soteaza-le putin, apoi adauga-le in oala. Toarna bulionul si adauga pastele. Condimenteaza cu sare si piper si apoi lasa ciorba la fiert pana cand da in clocot.

Toaca frunzele de patrunjel si adauga-le in ciorba. Adauga afumatura. Se serveste cu putina smantana pe deasupra.

Ciorba de toamna cu porc, conopida si varza

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Daniela Melinte

    Buna ciorba cu carne de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.