Ciorba taraneasca cu rasol de porc si legume

Printeaza

Ciorba taraneasca cu rasol de porc si legume din: rasoale mici de porc, bors, telina, pastarnac, ceapa, ardei gras, morcovi, dovlecel, rosii cuburi, sare, paste fusilli, ulei, patrunjel.

Ciorba_taraneasca_cu_rasol_de_porc_si_legume

Ingrediente:

  • 6 rasoale mici de porc
  • 1,5 l borş
  • ţelină
  • păstârnac
  • ceapă
  • ardei gras
  • morcovi
  • dovlecel
  • 1 cutie de roşii cuburi
  • sare
  • 2 mâini paste fusilli
  • ulei
  • pătrunjel

Mod de preparare:

Bucăţile de rasol le speli şi le pui la fiert. Când sunt aproape fierte, adaugi legumele (fără dovlecel) to­cate mărunt şi puţin ulei şi le.laşi la foc mic spre mediu.

După 10 minu­te, adaugi dovlecelul, roşiile şi pas­tele fusilli, iar spre final pui borşul fiert separat. Adaugi sare după gust şi pătrunjel proaspăt sau uscat. Eu am adăugat şi puţin tarhon uscat şi mărunţit, care a dat ciorbei un gust deosebit.

Ciorba taraneasca cu rasol de porc si legume

Ciorba_taraneasca_cu_rasol_de_porc_si_legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.