Ciorbă ţărănească cu carne de porc

Printeaza

O reteta de ciorba taraneasca cu carne de porc din: carne de porc, varza, ardei gras, ceapa, marar verde, bors, sare si piper.

Ingrediente:Ciorbă ţărănească cu carne de porc

  • 700 carne de porc – poate fie si afumata
  • 1 varza proaspata
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • 1 legatura marar verde
  • bors
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în bucăţi potrivite şi puneti-o la fiert în apă care clocoteşte, cu puţină sare şi piper. Dacă folosiţi carne afumată, ţineţi-o o jumătate de oră în apă călduţă, ca să eliminaţi gustul şi mirosul prea puternic de fum. Eliminaţi spuma care se formează.

Tăiaţi varza, ceapa, morcovul şi ardeiul în cubuleţe, fâşii, rondele. Puneţi zarzavatul în oala în care fierbe^carnea, după ce aceasta a fiert mai bine de jumătate. Când ingredientele au fiert, adăugaţi borsul şi mai lăsaţi oala pe foc potrivit 3 minute. Presăraţi mărar verde tocat înainte de servire. Opţional, puteţi adăuga şi smântână.

Ciorbă ţărănească cu carne de porc

Ciorbă ţărănească cu carne de porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.