Ciorba radauteana cu verdeata

Printeaza

Ciorba radauteana cu verdeata din: pulpe de pui, morcovi, patrunjel, ardei, galbenusuri de ou, smantana, otet, usturoi, verdeata.

Ingrediente:Ciorba radauteana cu verdeata

  • 4 pulpe de pui cu tot cu spate sau 6-7 pulpe fara spate
  • 4 morcovi,
  • 2 radacini patrunjel sau pastarnac,
  • 2 ardei capia sau grasi
  • 5 galbenusuri de ou
  • 400 grame smantana
  • otet
  • usturoi
  • verdeata dupa gust

Mod de preparare:
Se pun la fiert, in aproximativ 2,5 l apa, pulpele si legumele, cu o lingura de sare sau condimente de tip Knorr.

Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda (se desprinde de pe os). Se strecoara supa
obtinuta. Carnea si legumele se taie in bucati mici (se arunca pielea si oasele) si se pun inapoi in supa,
la fiert.

Intre timp se bat impreuna, cu mixerul, smantana si galbenusurile de ou. Cand supa da in
clocot, se toarna compozitia de smanatana si ou, amestecand continu.

Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust, piper si eventual verdeata maruntita.

Se mai fierbe cateva minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.