Ciorba de praz cu bors

Printeaza

Ciorba de praz cu bors din: praz, cartofi, morcov, ardei, paste, pasta de tomate, ulei, sare, patrunjel, bors.

Ciorba_de_praz_cu_bors

Ingrediente:

  • 1 fir praz
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 mână paste
  • 2 linguri pastă de tomate
  • ulei
  • sare
  • pătrunjel
  • 1/2 cană de borş

Mod de preparare:

Speli prazul, morco­vul, ardeiul, te tai ron­dele şi le căleşti în ulei, apoi torni peste ele apă clocotită. Laşi să fiarbă 15 minute, adaugi car­tofii şi pasta de tomate. Potriveşti de sare.

Când legumele s-au fiert, pui pastele şi torni borşul. Mai laşi pe foc încă 10-15 minute. La final, presari pătrunje­lul tocat.

Ciorba de praz cu bors

Ciorba_de_praz_cu_bors

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Gabriela Constantin

    Vreau si eu din ciorba asta

  2. Buna seara, urmaresc retetele restaurantedelux.ro si pe unele le si incerc… Am facut ciorba de praz cu bors… pentru ca nu am avut toate ingredientele, am folosit orez in loc de paste si cartofi… asa am obtinut o ciorba de praz cu bors la fel de usoara ca ciorba de praz cu zeama de varza si orez… va propun sa incercati si voi combinatia asta:)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.