Ciorba de potroace

Printeaza

O reteta de ciorba de potroace din: maruntaie de curcan, ceapa, morcov, pastarnac, ou si orez.

Ingrediente:Ciorba de potroace

  • 1 kg maruntaie de curcan
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 morcov potrivit
  • 1 pastarnac
  • 1 ou
  • 1-1/2 lingura orez

 

Mod de preparare:

Carnea cu apă rece, o pui la fiert şi după câteva clocote iei oala de pe foc şi arunci prima apă.

Pui iar la fiert apă rece şi, după ce a fiert pe jumă­tate, adaugi zarzavatul tocat mărunt.

Laşi să fiarbă bine zarzavatul, apoi pui şi orezul.

Adaugi 3-4 linguri de roşii (odin conservă) tocate mărunt şi pui 2-3 căni de zeamă de varză.

Laşi să fiarbă şi zeama de varză, apoi guşti de sare, mai pui dacă mai e nevoie şi baţi oul.

Cu furculiţa faci nişte zdrenţe şi le adaugi în cior­bă când fierbe bine.

Adaugi leuştean verde sau uscat şi iei oala de pe foc.

Ciorba de potroace

Ciorba de potroace

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba de potroace de pasare

Ciorba de potroace cu zeama de varza

Ciorba de potroace cu zeama de varza din: carne, ceapa, morcovi, pastarnac, telina, orez, sare, piper, zeama de varza, leustean, oua. Ingrediente: 1 kg bucăţi carne de pasăre (aripi, spate, pipote, inimi) 1 ceapă 2 morcovi 1 păstârnac 1 ţelină mică 2 linguri orez sare piper 2 l zeamă de varză leuştean 2 gălbenuşuri cca […]

 

Ciorba de potroace cu zeama de varza si leustean

Ciorba de potroace cu leustean verde

Ciorba de potroace cu leustean verde din: maruntaie de pasare, zarzavat, ceapa, orez, zeama de varza, verdeata, piper, sare. Ingrediente: 500 g măruntaie de pasăre zarzavat (rădăcini de morcov, păstârnac, pătrunjel, ţelină) o ceapă 2 linguri orez 500 ml zeamă de varză verdeaţă (mărar, leuştean) piper sare   Mod de preparare: Măruntaiele de pasăre (cap, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.