Ciorba de peste

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba de peste din: cartofi rosii, peste, ceapa, morcov, telina, rosii, ardei gras, patrunjel, leustean, ardei iute si bors.

Ingrediente:Ciorba de peste

  • 1 kg cartofi rosii
  • 1 kg peste
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 4 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 legatura de leustean
  • 1 ardei iute
  • bors dupa gust

 

Mod de preparare:

Pune la fiert in apa cu sare ceapa, radacina de patrunjel, telina si morcovul, toate taiate cubulete. Dupa aproximativ 20 de minute, adauga cartofii, ardeiul si rosiile cubulete.

Lasa sa dea in cateva clocote si cand legumele sunt aproape fierte, pune pestele curatat si taiat in bucati potrivite.

L final acreste cu bors dupa gust, si aromatizeaza cu verdeata tocata fin.

Ciorba de peste

Ciorba de peste

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba de peste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.