Ciorba de pepene

Printeaza

O reteta de ciorba de pepene din: coaja de pepene, ceapa, morcov, patrunjel si marar, sare, ulei, corcoduse si smantana.

Ingrediente:Ciorba de pepene

  • 1 farfurie adanca cu coaja alba de pepene verde
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 legatura patrunjel verde si marar
  • sare
  • 50 ml ulei
  • 200 g corcoduse
  • 200 g smantana sau iaurt

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi morcovul şi le tai mărunt. Le pui la fiert în 2 – 1/2 l apă clocotită. In acest timp, cureţi pepenele de coaja verde şi de miez, iar partea albă o tai în cuburi mici.

Când morcovul e pe jumă­tate fiert, adaugi pepenele. Potriveşti ciorba de sare, adaugi uleiul, verdeaţa şi acreşti cu corcoduşe. Serveşti ciorba cu smântână sau cu iaurt.

Ciorba de pepene

Ciorba de pepene

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.