Ciorba de pepene
PrinteazaO reteta de ciorba de pepene din: coaja de pepene, ceapa, morcov, patrunjel si marar, sare, ulei, corcoduse si smantana.
- 1 farfurie adanca cu coaja alba de pepene verde
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 legatura patrunjel verde si marar
- sare
- 50 ml ulei
- 200 g corcoduse
- 200 g smantana sau iaurt
Mod de preparare:
Cureţi ceapa şi morcovul şi le tai mărunt. Le pui la fiert în 2 – 1/2 l apă clocotită. In acest timp, cureţi pepenele de coaja verde şi de miez, iar partea albă o tai în cuburi mici.
Când morcovul e pe jumătate fiert, adaugi pepenele. Potriveşti ciorba de sare, adaugi uleiul, verdeaţa şi acreşti cu corcoduşe. Serveşti ciorba cu smântână sau cu iaurt.
Ciorba de pepene
Pofta buna!