Ciorba de oase de porc cu tarhon

Printeaza

O reteta de ciorba de oase de porc cu tarhon din: oase de porc, morcovi, ceapa, albitura, telina, orez, otet, sare si tarhon.

Inrgediente:Ciorba de oase de porc cu tarhon

  • 200 g. oase de porc
  • 100 g. morcovi
  • 40 g. ceapa
  • 60 g. albitura
  • 60 g. telina
  • 30 g. orez
  • 10 ml. otet
  • sare
  • tarhon

 

Mod de preparare:

Se spala oasele, se sparg si se pun la fiert in apa cu sare. Se spumeaza, apoi se adauga legumele, curatate, spalate si taiate fideluta sau cuburi. Se fierbe totul la foc mic.

Se adauga orezul, fiert separat. Cand a fiert bine, se adauga otetul si tarhonul, taiat mai mare si oparit. Se mai dau 2-3 clocote.

Ciorba de oase de porc cu tarhon

Ciorba de oase de porc cu tarhon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.