Ciorba de miel

Printeaza

O reteta de ciorba de miel din: carne de miel, apa, praz, morcovi, ceapa, arpacas, usturoi, piper si patrunjel.

Ingrediente:Ciorba de miel

  • 1 kg carne de miel
  • 2 litri de apa
  • 3 fire de praz tocat marunt
  • 3 morcovi
  • 2 cepe tocate
  • 1 ceasca cu arpacas
  • 2 catei de usturoi
  • piper negru macinat
  • 1/4 ceasca cu patrunjel tocat
  • frunze de patrunjel pentru ornare

 

Mod de preparare:

Indeparteaza grasimea si pielita de pe carnea de miel.  Intr-o oala adanca, pune apa la fiert. Cand apa incepe sa dea in clocot, adauga legumele si carnea de miel taiata in cubulete.

Lasa la fiert, la foc mic, timp de o ora. Aduna spuma care se va forma deasupra apei in timpul fierberii.  Adauga usturoiul, piperul si patrunjelul. Amesteca si mai lasa la fiert timp de 2-3 minute.

Pune ciorba in bolul din care va fi servita si presara deasupra frunzele de patrunjel.

Ciorba de miel

Ciorba de miel

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte buna ciorba de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.