Ciorba de miel cu praz si morcovi

Printeaza

O reteta de ciorba de miel cu praz si morcovi din: arpacas, carne de miel sau oaie, praz, morcovi, ceapa, telina, nap, plante aromatice, sare, piper si patrunjel.

Ingrediente:Ciorba de miel cu praz si morcovi

  • 50 gr arpacas
  • 225 gr carne de miel sau oaie
  • 2 bucati praz
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 bucati telina
  • 1 nap mic
  • 1.5 l apa
  • 1 manunchi plante aromatice
  • sare si piper
  • 1 lingura patrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Opareste arpacasul pentru 3 minute, apoi scurge bine. Taie carnea cubulete, apoi taie prazul, morcovii, ceapa si telina. Marunteste napul.

Pune la fiert apa cu arpacasul, carnea, plantele aromatice si asezoneaza cu sare si piper. Inlatura grasimea, apoi da focul mai mic si adauga legumele in oala.

Lasa la fiert cam o ora si jumatate, curatand spuma. Scoate apoi plantele aromatice. Serveste ciorba cu patrunjel tocat si presarat.

Ciorba de miel cu praz si morcovi

Ciorba de miel cu praz si morcovi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.