Ciorbă de legume cu lapte bătut

Printeaza

O reteta de ciorba de legume cu lapte batut din: apa, fasole verde, mazare, morcovi, patrunjel, ceapa, cartofi, rosii, lapte batut, marar, patrunjel si sare.

Ingrediente:Ciorbă de legume cu lapte bătut

  • 1 l apa
  • 200 g fasole verde congelata
  • 200 g mazare congelata
  • 2 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 2 cepe
  • 4 cartofi
  • 200 g rosii
  • 1 l lapte batut
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se taie cubuleţe morcovii şi rădăcina de pătrunjel; se pun la fiert în apă cu puţină sare. După 10 min., se adaugă mazărea şi fasolea congelate. Se curăţă cartofii şi se taie cubuleţe. Se curăţă ceapa şi se toacă; se pun la fiert în supă.

Se opăresc roşiile, se decojesc şi se taie mărunt; se adaugă în ciorbă când cartofii au fiert; după 5 minute se stinge focul, se toarnă laptele bătut şi se sărează după gust. Se curăţă, se spală şi se toacă mărarul şi pătrunjelul, înainte de a aduce la masă porţiile, se presară pe fiecare verdeaţa tocată.

Ciorbă de legume cu lapte bătut

Ciorbă de legume cu lapte bătut

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.