Ciorba gustoasa de potroace

Printeaza

Ciorba gustoasa de potroace din: maruntaie si bucatele carne de pasare, apa, varza acra, zarzavat de supa, ceapa, orez, sare, ardei gras rosu, leustean, galbenusuri, smantana, ardei iute, piper boabe. fara poza

Ingrediente:Ciorbe_si_borsuri

  • maruntaie si bucatele de carne de pasare
  • 1 l apa
  • 1 l zeama de varza acra
  • zarzavat de supa
  • 2 cepe
  • 25 g orez
  • sareCiorba gustoasa de potroace
  • 1 ardei gras rosu
  • leustean
  • 2 galbenusuri
  • 2-3 linguri smantana
  • 1 ardei iute verde
  • piper boabe

Mod de preparare:

Torni intr-o oala zeama de varza indoita cu apa. Cand da in fiert, adaugi carnea de pasare, sare si boabe de piper, dupa gust.

Iei spuma de cate ori este nevoie, adaugi ceapa taiata marunt si, dupa dorinta, zarzavat de supa ras marunt.

Cand carnea este aproape fiarta, adaugi orezul bine spalat si ardeiul gras rosu. La sfarsit, presari putin leustean tocat si lasi sa dea 2-3 clocote.

Dregi ciorba cu 2 galbenusuri batute cu 2 linguri de smantana. Servesti ciorba fierbinte, cu ardei iute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.